Японські смаколики від GREEN COOP
Перше спілкування в місті Фукуока (Японія) з керівниками й представниками кооперативів компанії GREEN COOP не було знайомством з ними для українських журналістів. З п’ятьма японськими підприємцями за десять днів до цього ми мали нагоду познайомитися на символічній українській території – в Посольстві України в Японії.
Тоді в присутності Надзвичайного та Повноважного Посла Сергія Корсунського члени делегації Національної спілки журналістів України і ВБФ «Журналістська ініціатива» Сергій Шевченко й Тетяна Калиновська вручили почесний знак і диплом НСЖУ представникам GREEN COOP. Остання вирішила підтримати українських медійників у час війни.
І ось уже на території свого головного офісу в центрі префектури Фукуока після емоційних привітань господарі розпочали своєрідну презентацію своєї діяльності. Запропонували скуштувати обід, у якому всі страви виготовлені з продукції, яку виробляють об’єднані кооперативи компанії. Серед цих страв особливо пишаються підприємці молочною продукцією.
Молоко здобувало відзнаки на конкурсах, а морозиво – взагалі новинка, яку українські журналісти скуштували серед перших (цей смаколик ще не надходив у продаж). Його полуничний інгредієнт – «фішка» продукту. А йогурт – уже має широку популярність і сталий попит у крамницях GREEN COOP.
Обмін думками й емоціями в головному офісі компанії започаткував широку програму знайомства українських журналістів з одним з провідних підприємств агробізнесу на острові Кюсю.
Людмила Мех
Фото Сергія Шевченка